Microblading

Το microblading απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να διορθώσει το σχήμα στα φρύδια της είτε έχει πτώση τριχών εξαιτίας κάποιας πάθησης, με διάρκεια αποτελέσματος 12 έως 18 μήνες, αλλά και τη μόνιμη λύση του τατουάζ.

To Zencore μεγαλώνει, και μαζί του μεγαλώνει και η γκάμα ποιοτικών υπηρεσιών που παρέχει. Δε θα μπορούσαμε να μην αναγνωρίσουμε το τεράστιο ενδιαφέρον που έχει η χρησιμοποίηση βελόνας και χρώματος για κοσμητικούς σκοπούς,  όπως τα φρύδια.

Το Microblading είναι μια ημι-μόνιμη τεχνική τατουάζ που χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει την αίσθηση πληρέστερων φρυδιών. Με αυτή τη μέθοδο μπορούμε να φτάσουμε σχεδόν σε κάθε επιθυμητό αποτέλεσμα. Από ένα πολύ φυσικό ελαφρύ φινίρισμα μέχρι ένα πολύ πυκνό φρύδι. Κατ ‘αρχάς, συμβουλεύουμε σχετικά με το καλύτερο σχήμα του φρυδιού για το πρόσωπό του εκάστοτε πελάτη και επιλέγουμε ένα χρώμα που ταιριάζει με το φυσικό χρώμα των μαλλιών και της επιδερμίδας. Αντί να χρησιμοποιηθεί ένα παραδοσιακό μοτέρ τατουάζ, χρησιμοποιείται ένα μικρό φορητό εργαλείο ώστε να σχηματιστούν με το χέρι οι τρίχες μία προς μία. Στην συνέχεια προγραμματίζουμε ένα επόμενο ραντεβού τέσσερις έως έξι εβδομάδες μετά το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο αρχικό κόστος.

Τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν από ένα 8 μήνες έως τρία χρόνια, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος  τα προϊόντα και τον τρόπο ζωής.

Βήμα 1 – Ανάλυση Φυσικής μορφής Φρυδιών

Αρχικά εξετάζουμε και μετράμε το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας, και  προσδιορίζουμε την εφαρμογή, για να σας δώσουμε την επιθυμητή ή και πληρέστερη εμφάνιση.

Θα πρέπει να φτάσετε στον χώρο μας με τα φρύδια σας φτιαγμένα όπως τα έχετε κανονικά (στην καθημερινότητα σας χωρίς προϊόντα), ώστε να μπορείτε να δείτε τι σας αρέσει.

Τα φυσικά σας φρύδια εξετάζονται και στη συνέχεια και βουρτσίζονται προς τα πίσω, στη συνέχεια βγάζουμε φωτογραφίες στην αρχή αλλά και σε κάθε στάδιο, κάτι που θα είναι εξαιρετικό για τη σύγκριση όταν γίνει η εφαρμογή.

Βήμα 2 – Μέτρηση και προσαρμογή

Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει τη χρήση χάρακας ή δαγκάνας για την μέτρηση της θέσης των νέων φρυδιών σας, έτσι ώστε να είναι ομοιόμορφα και να ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσδοκίες σας.Θα συζητήσουμε μαζί σας για το επιθυμητό τελείωμα σας, αν θέλετε φυσικό ή πιο έντονο φινίρισμα.  Εν τέλη Θα σας δείξουμε και θα καταλήξουμε στο σχήμα που θα προτείνουμε ότι είναι σύμφωνο με το επιθυμητό σας σχήμα.

Βήμα 3 – Σχεδιασμός με μολύβι για δειγματισμό

Μόλις συμφωνήσουμε για το σχήμα και το συνολικό φινίρισμα που επιθυμείτε, ξεκινά η εφαρμογή του προεπιλεγμένου σχήματος με μολυβί με σκοπό να δείτε και να μας επιβεβαιώσετέ ότι το σχήμα ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας.

Αυτό δεν θα είναι αντιπροσωπευτικό της τελικής εμφάνισης, δεδομένου ότι το χρώμα του μολυβιού είναι ποιο απόλυτο σε σύγκριση με το εντελώς φυσικό και με λεπτομέρεια αποτέλεσμα του Microblading. Είναι απλά για να πάρετε μια ιδέα για το σχήμα και την τοποθέτηση πριν ξεκινήσουμε. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για να γίνει σωστό, καθώς τα φρύδια σας θα είναι στο πρόσωπό σας για μερικά χρόνια.

Βήμα 4 – Επιλογή Χρώματος

Στο Zencore tattoo έχουμε μια πολύ ευρεία γκάμα διαθέσιμων προμεμιγμένων χρωμάτων, ώστε το ραντεβού με το touch up και οι μελλοντικές εφαρμογές να είναι με τον ίδιο ακριβώς τόνο, εξασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το χρώμα που θα επιλέξετε, θα πρέπει να ταιριάζει με τους φυσικούς τόνους σας, και θα αναμειχθεί και θα συμφωνηθεί πριν αρχίσουμε.

Step 5 – Εφαρμογή Microblading

Μικροσκοπικής κλίμακας απομιμήσεις τρίχας χαράσσονται στο δέρμα χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο μικρο λεπίδων (εξ ου και το όνομα Microblading).

Το microblading γίνεται σε στρώματα, με το πρώτο στρώμα να είναι και το βαθύτερο και κατά συνέπεια να πονάει και ελάχιστα παραπάνω αναμένοντας μια αίσθηση γρατσουνιών.

Μόλις ολοκληρωθούν τα στρώματα, τα φρύδια σας θα είναι αρκετά κόκκινα. Αυτή η ερυθρότητα θα μειωθεί μετά από λίγες ώρες. Μετα την εφαρμογή το χρώμα θα είναι περίπου 70% πιο σκούρο σε σύγκριση με όταν τελειώσει το after care.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον πόνο, ολοι έχουν προφανώς διαφορετικό κατώτατο όριο, αλλά, γενικά, είναι ένα ενοχλητικό ξύσιμο-γρατζούνισμα που το σώμα σας θα προσαρμοστεί γρήγορα.

Step 6 – After care

Θα σας δοθούν οδηγίες φροντίδας που θα περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα στάδια και σκευάσματα για την ταχύτερη και καλύτερη ανάπλαση της περιοχής

Τουλάχιστον 3-5 ημέρες αποφύγετε την εφίδρωση διατηρώντας το σημείο όσο γίνεται πιο στεγνό.

Θυμηθείτε ότι το δέρμα είναι ανοιχτό σαν πληγή, οπότε πρέπει να αποφύγετε οποιαδήποτε εστία μόλυνσης.

Step 7 – Touch up session

Στο κόστος περιλαμβάνεται μια δεύτερη συνεδρία microblading. Μπορείτε να το κάνετε 6-8 εβδομάδες μετά την πρώτη σας συνεδρία. Θα συζητήσετε τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής και θα αποφασίσετε πόσα περισσότερα θέλετε να προσθέσετε.

Συχνά μας ρωτάτε...

1. Είναι το microblading μία ασφαλής μέθοδος για ημιμόνιμο μακιγιάζ;

Ναι, εφόσον εκτελείται από πιστοποιημένα άτομά επαρκώς εκπαιδευμένα σε διαφορετικές τεχνικές (οχι μόνο Microblading) τα οποία έχουν εμπειρία, διασφαλίζοντας πως θα γίνει επιλογή της σωστής τεχνικής έτσι ώστε τα αποτελέσματα να είναι άριστα, χωρίς να τραυματιστεί η περιοχή.

2. Τί γίνεται σε περίπτωση μεγάλης αραίωσης ή ολικής αλωπεκίας

Σε περίπτωση μεγάλης αραίωσης ή ολικής αλωπεκίας στην περιοχή, η τεχνική του Microblading δεν επαρκεί για ένα γεμάτο φρύδι. Θα πρέπει να γίνει συνδυαστικά με κάποια άλλη τεχνική για ημιμόνιμο μακιγιάζ, όπως την “Ελαφρά Σκίαση”, ώστε να μην δίνει την εικόνα πώς το φρύδι είναι άδειο.

3. Πόση είναι η διάρκεια του αποτελέσματος του Microblading;

Το Microblading μπορεί να διαρκέσει από 8 μήνες έως 2 χρόνια.

4. Υπάρχει πόνος;

Δεν υπάρχει, υπάρχει όμως ενόχληση. Παρόλα αυτά, γίνεται χρήση και αναισθητικών κρεμών εφόσον ζητηθούν. Πλέον μπορεί να γίνεται χρήση κρεμών και κατά τη διάρκεια, κάτι το οποίο δεν επιτρεπόταν παλαιότερα. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει μεγαλύτερος πόνος όταν βγαίνουν παχιές τρίχες με τσιμπιδάκι από ότι κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

Στείλε μήνυμα

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Follow US
ON

και κερδίστε 20% έκπτωση 

ισχυει για booking εωσ 30/10